Cytuj:
Co przyniesie FIFAM 11
...przyniesie masę błędów, dzięki którym nie będzie można normalnie grać;
- piłkarze w trybie 3d będą jak zwykle robić co im się tylko podoba byleby nie trzymać się założonej taktyki;
- obiecanki cacanki a głupiemu radość;
itd...
Także FIFAM 11 można spokojnie kupić gdy będzie już tańsza po pierwszym szale cenowym, najlepiej gdzieś w czerwcu 2011, po tym jak wydadzą 5-ego albo 6-ego patcha (będzie wreszcie grywalna) i gdy będą mieli tą wersję głęboko w d****, bo w zapowiedzi będzie już 12 i zacznie się jej "wielkie testowanie". Czy Wy nie widzicie, że dla nich tylko $$$ się liczy?? Dojdzie do tego, aby dokończyć choćby jeden sezon, trzeba będzie wykupić jakiś dodatek. Paranoja!:/ FIFAM xx od paru ładnych lat trafia na półki sklepowe co najwyżej w wersji BETA (choć mam wrażenie, że to ALFA

)
Chcę zaznaczyć, że nie jestem wcale "miłośnikiem" konkurencyjnego FM'a. W FIFAM gram od czasów TCM 2004. Najbardziej w tej serii podoba mi się zakładanie własnego klubu i mozolne budowanie zespołu. Coraz mniej sama gra mi się podoba, gdyż z nowymi obiecankami i coraz większym poziomem realizmu wzrastają moje wymagania lecz te jednak nie są spełnione (dotyczy głównie trybu 3D).
Tak bardzo bym chciał aby system oceny umiejętności zawodników był taki jak w FM, czyli 1-20.
Od 1-100 jest nieczytelne i w sumie mogłoby być równie dobrze od 1-10000.